HTML

..hogy könnyebb legyen :)

nem igazán azért hoztam létre ezt a blogot,hogy másokat szórakoztassak vagy ismerkedjek.ez egyszerűen egy lehetőség,amivel kiírom magamból a sérelmeim,a fájdalmaim és gondjaim.fogadd el,hogy ilyen vagyok és élvezd az utazást.ez az én világom :)

Friss topikok

Linkblog

a hivatalos . hangulat

2012.01.14. 19:28 bluestrawberry.

 Újabb könnyek, újabb fájdalmak, újabban megint csak összetörtem..Hiába az örökké szerető barátok, a gyönyörű, cidellás szavak, a boldogságtól szinte okádó mosolyok. Hányok tőletek!..

Szólj hozzá!

újabb völgy.

2012.01.14. 19:15 bluestrawberry.

 Nem is olyan rossz ez, ha igazán belegondolok. Úgy értem, hogy ez a legmélyebb pont, ahol most vagyok. Innen már csak felfelé vezet az utam. És ígérem, hogy megmászom, bármilyen nehéz is legyen.. 

Szólj hozzá!

megértettem..

2012.01.12. 21:07 bluestrawberry.

- És rájöttem, hogy nem Ő a hibás. Hanem én vagyok az, aki képtelen továbblépni. Mert minden egyes kis reményszálba meg akarok kapaszkodni. Minden kimondott szavában, minden megtett cselekedetében valami jelet akarok látni, amit felém intéz - amint ezt kimondtam, mintha az univerzum…

Szólj hozzá!

elvarratlan gondolatszálaim egyike..

2012.01.10. 21:29 bluestrawberry.

Mint minden évben most is elérkezett az a nap, ami mindenkinek sorsfordító. Eljött az idei év utolsó dátuma, amire vártunk. De minden ember máshogy várja egy kicsit: valakinek félelmei vannak, valaki tehermentesíteni akarja magát és van, aki csak egy különlegeset akar bulizni. Erre…

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása