HTML

..hogy könnyebb legyen :)

nem igazán azért hoztam létre ezt a blogot,hogy másokat szórakoztassak vagy ismerkedjek.ez egyszerűen egy lehetőség,amivel kiírom magamból a sérelmeim,a fájdalmaim és gondjaim.fogadd el,hogy ilyen vagyok és élvezd az utazást.ez az én világom :)

Friss topikok

Linkblog

elvarratlan gondolatszálaim egyike..

2012.01.10. 21:29 bluestrawberry.

Mint minden évben most is elérkezett az a nap, ami mindenkinek sorsfordító. Eljött az idei év utolsó dátuma, amire vártunk. De minden ember máshogy várja egy kicsit: valakinek félelmei vannak, valaki tehermentesíteni akarja magát és van, aki csak egy különlegeset akar bulizni. Erre a napra mind készülünk fizikailag és lelkileg egyaránt. Vannak, akik szépészeti beavatkozásokat tesznek, vannak, akik vásárolnak és vannak olyanok is, akik lezárják az elmúló év végső teendőit.
Bár a másik oldalon ott állnak azok, akik véget akarnak vetni egy kapcsolatnak, leakarják zárni az elmúlt évben valaki iránt érzett viszonzatlan vagy esztelen érzéseiket, vagy egyszerűen csak boldogok akarnak lenni.

Akárhogy is, mindannyian elvárunk valamit az új év első óráitól. Minden évben elvárjuk, hogy életünk legjobb éjszakája legyen. Hogy ez az éjjel legyen az, amikor leiszom magam, de valamilyen módon nem leszek másnapos. Amikor az összes barátom körülvesz, amikor a legszebb vagyok, vagy amikor éjfélkor odalép hozzám a szőke herceg, közli hogy szeret és megcsókol.
Hiszen valljuk be, mi SZSZ-ek (szörnyű szinglik), mi pontosan erre vágyunk. Az összes romantikus filmben lejátszódott jelenetet ráakarjuk erőltetni a saját életünkre. Valóságosnak akarjuk hallani az összes "szeretlek"-et, látni akarjuk az összes vörös rózsát, és érezni az összes forró csókot.
Valóságtalan valóságot teremtünk magunknak..

Aztán ebből adódik a végtelen fájdalom, ami felébreszt egy szörnyű hajnalon, tudatja, hogy egyedül vagyunk, borzasztóan magányosan és nem tehetünk semmit. Nem állhatunk ki az erkélyre, hajunkat leengedve várni, hogy a királyfi felmásszon rajta értünk. Nem merülhetünk örök álomba, hogy hercegünk csókja ébresszen fel újra..
Nekünk minden reggel fel kell állnunk. Magunkhoz kell térnünk hátrahagyva könnyeinket, fájdalmainkat, sérelmeinket és álmainkat. Minden hajnalban talpra kell állnunk és újra elkezdenünk egy megfáradt, unalmas, szürke hétköznapot.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bluestrawberry.blog.hu/api/trackback/id/tr293535444

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása