HTML

..hogy könnyebb legyen :)

nem igazán azért hoztam létre ezt a blogot,hogy másokat szórakoztassak vagy ismerkedjek.ez egyszerűen egy lehetőség,amivel kiírom magamból a sérelmeim,a fájdalmaim és gondjaim.fogadd el,hogy ilyen vagyok és élvezd az utazást.ez az én világom :)

Friss topikok

Linkblog

ne várjuk el..

2011.08.28. 18:18 bluestrawberry.

Hogy pontosan mi az,amit elvárunk az élettől?

Hm..nem tudom. Néha túl sokat. Elvárjuk,hogy minden percben boldoggá tegyen,hogy letörölje a könnyeinket az arcunkról,hogy megoldja a problémáinkat helyettünk. Szeretnénk,ha az élet csak egy vidám,gondtalan nyaralás lenne. Annak örülnénk,ha egyszer csak jönne valaki,aki boldoggá tenne minket,az életünket,mindennemű fájdalom nélkül. De legyünk őszinték magunkkal: nem várhatunk arra,hogy az álmaink majd az ölünkbe hullanak. Vállalnunk kell a kockázatot az életünkre. Vállalni kell a fájdalmat,a szenvedést,ha boldogok akarunk lenni. Nincs boldogság,szomorúság nélkül. Nőjünk fel és kerekedjünk felül a sérelmeinket. Én is most kezdem az utazást,gyere fogd meg a kezem,majd összeszedlek,ha szétesnél. De ne feledd,kemény lesz..ez a valóság.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bluestrawberry.blog.hu/api/trackback/id/tr153185879

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása